Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

[Download] "Antikvariat BlÄ Spegeln" by Martin Widmark # eBook PDF Kindle ePub Free

Antikvariat BlÄ Spegeln

📘 Read Now     đŸ“„ Download


eBook details

  • Title: Antikvariat BlĂ„ Spegeln
  • Author : Martin Widmark
  • Release Date : January 06, 2006
  • Genre: Young Adult,Books,Fiction,Action & Adventure,
  • Pages : * pages
  • Size : 3839 KB

Description

Succéförfattaren Martin Widmarks böcker om David och Larissa Àr spÀnnande historier som, förutom att de Àr riktiga bladvÀndare, stÀller huvudpersonerna inför de stora frÄgorna. Antikvariat BlÄ Speglen Àr första boken i serien.

Den 13-Ă„rige David har just flyttat in hos Melkior som Ă€ger antikvariatet BlĂ„ Spegeln. Melkior Ă€r en sympatisk man som mest ordnar med sina gamla böcker om biologi och zoologi. Det passar David perfekt, som trivs bĂ€st nĂ€r han fĂ„r vara i fred och fundera. Numera gillar han ocksĂ„ att vara i Larissas sĂ€llskap, en smart och egensinnig tjej frĂ„n Ryssland som dök upp den första skoldagen i 7:an. En dag Ă€r Melkior spĂ„rlöst försvunnen. David och Larissa hittar ett kodat meddelande som hjĂ€lper dem att ta upp jakten. Djupt nere i en underjordisk sal ser de ett mĂ€rkligt diplom pĂ„ vĂ€ggen: ”Till Melkior Rasmussen för förtjĂ€nstfulla insatser”, stĂ„r det. Undertecknat: ”Charles Darwin”.

Pressröster om Antikvariat BlĂ„ Spegeln:”Samtidigt som Ă€ven ’Antikvariat BlĂ„ Spegeln’ Ă€r en klassisk deckarhistoria (kryddad med lite kĂ€rlek) lyckas han göra Ă€mnena historia och naturvetenskap spĂ€nnande utan att det kĂ€nns det minsta krystat.” Sydsvenskan”Widmark skriver bra, fĂ€ngslande och lĂ€ttlĂ€st Ă€ven nĂ€r hans mĂ„lgrupp Ă€r de lite Ă€ldre.” Svenska Dagbladet”... ett slags modern historia om vĂ„dan av att ta en bit av kunskapens frukt.” Norrbottens-Kuriren


Ebook Download "Antikvariat BlÄ Spegeln" PDF ePub Kindle